BEN JE OP ZOEK NAAR EEN
NIEUWE KOFFIEMACHINE?

HECHT JE VEEL WAARDE AAN EEN GOEDE SERVICE EN DRINK JE GRAAG KOFFIE VAN DE BESTE KWALITEIT?

Wij kunnen je hiermee helpen. Wij leveren koffiemachines van de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Met onze all-in-one serviceverlening ben je volledig ontzorgd. Wij nemen alles voor je uit handen, van levering tot onderhoud. Wij zijn Zarano, een partner waar je op kunt bouwen. Vandaag besteld morgen op kantoor.

KWALITEIT| LEKKER| FLEXIBEL | ALL-IN-SERVICE | PERSOONLIJK | SNEL

LEKKER | FLEXIBEL | ALL-IN-SERVICE | PERSOONLIJK | SNEL

HEB JE EEN GOED WERKENDE KOFFIEMACHINE?

MAAR BEN JE OP ZOEK NAAR EEN GOEDE KOFFIE VOOR BIJ JULLIE OP KANTOOR?

Wij bieden de uitkomst, want we leveren namelijk onze Zarano koffie ook voor je huidige koffiemachine. Bovendien nemen we het onderhoud van je machine ook nog uit handen. Probeer ons vandaag nog. Wij zijn Zarano, een partner waar je op kunt bouwen.

WAT IS JOUW
FAVORIETE SMAAK

Powerful red

Onze Powerful Red heeft zijn naam te danken aan zijn volle en krachtige smaakprofiel. Deze blend is samengesteld uit de beste Robusta (20%) en Arabica (80%) bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika met hints van hout en noten. Powerful Red is een koffieblend die erg populair is in Nederland. Dit komt doordat de medium gebrande Robusta boon, die aan deze koffie is toegevoegd, net dat randje aan de koffie geeft waar veel Nederlanders gek op zijn.

Balanced white

De Balanced White is een topmelange met een perfecte balans tussen een volle smaak en lichtzoete afdronk. De aardachtige smaaktonen van mokka, pure chocolade, karamel en bessen geven de koffie een uitgebalanceerd smaakprofiel. Door de Arabica kwaliteitsbonen is de Balanced White een koffie die veel geschonken wordt in de horeca. Doordat de smaken van deze koffie zo soepel in elkaar overvloeien is deze koffie een heuse allemansvriend.

Elegant yellow

Fris en intens ineen. Laat je verrassen door de Elegant Yellow melange. Een sterke aromatische koffie met een lichtfrisse body en een intens karakter. Verrijkt met tonen van citrus, bessen en tropisch fruit voor een fris smaakprofiel. Elegant Yellow is een zeer hoge kwaliteitskoffie van 100% Arabica bonen en is daardoor ook een zogeheten specialty coffee. Een koffie met een sterk eigen karakter. Door zijn veelzijdigheid qua smaak is deze koffie een genot om te drinken.

Ons concept

EEN PARTNER WAAR JE OP KUNT BOUWEN

WIJ ZIJN SNEL

TEGENWOORDIG GAAT ALLES SNELLER EN GEMAKKELIJKER. TIJDEN VERANDEREN EN WIJ LOPEN VOOROP.

Liever een uur geleden dan nu. Dat is ongeveer de standaard geworden. Helaas is terug in de tijd reizen ons nog niet gelukt.

Maar wij zijn wel snel, heel snel. Dankzij onze handige online planningstool kunnen wij onze chauffeurs van minuut tot minuut aansturen. Daarbij hebben wij een flexibele werkhouding en een breed opleidingsniveau. Hierdoor zijn wij in staat opdrachten te combineren van bevoorrading tot onderhoud, service en storingen. Bevoorraden doen wij zowel periodiek als op afroep. Bij het periodiek bevoorraden zorgen wij ervoor dat je elke maand de juiste hoeveelheid koffie, melk, suiker en thee op voorraad hebt, zodat je hier nooit meer naar om hoeft te kijken. Voor de bevoorrading op afroep zijn wij vaak al dezelfde dag bij jullie op kantoor.

WIJ ZIJN FLEXIBEL

WIJ DENKEN GRAAG IN OPLOSSINGEN EN SOMS MOET JE HIERVOOR VAN DE GEBAANDE PADEN AFWIJKEN.

Sommige dingen gaan goed, sommige dingen kunnen beter. Fouten maken doet iedereen en dat is niet erg, maar hoe ze op te lossen vinden wij veel belangrijker. Sterker nog van elke fout worden wij beter en zo kunnen wij dit in ons voordeel laten werken. Wij zijn flexibel en gaan hier op de meest efficiënte manier mee om. Iedereen is anders en dit willen wij ook zo houden, dus zoeken wij altijd een manier om samen een op maat gemaakt profiel voor de klant te maken. Even een andere smaak proberen? Even wat minder afnemen omdat er veel mensen met vakantie zijn? Geen probleem! Bij de ene klant controleren wij altijd of de koffiemachine goed loopt en schoon is, een andere klant heeft dit liever niet. Wij zijn flexibel en passen ons graag aan.

ALL-IN-ONE-SERVICE

GEEN ALS-DAN MAAR GEWOON ALTIJD ALLES INCLUSIEF
WIJ HOUDEN HET GRAAG SIMPEL.

Elke koffiemachine heeft onderhoud nodig, dat is een feit. Wij behandelen daarom ook elke koffiemachine op dezelfde manier. Wij zijn graag het probleem voor. Uit ervaring weten wij dat een klant zonder onderhoudscontract op een bepaald moment tegen een onderhoudsprobleem aan gaat lopen. Wij houden er niet van om slecht nieuws te moeten brengen, dus hebben wij ervoor gekozen om elke machine standaard uit te leveren met volledige service en onderhoud. En dat gedurende de gehele periode. Deze Zarano-service is voor iedereen gelijk. Zelfs als je al een goed werkende koffiemachine hebt en je overstapt naar onze Zarano koffie, nemen wij de service van je koffiemachine uit handen.

100% ONTZORGING

KOFFIE IS VOOR VELEN DE START VAN DE DAG, MAAR JE WILT ER NIET DE HELE DAG MEE BEZIG TE HOEVEN ZIJN.

Door de hierboven genoemde zaken als snelle levering, flexibele werkhouding en onze all-in-one-service zou je bijna denken: ”Waar moet ik mezelf nog zorgen over maken?”

Nou ja, dat klopt! Bijna nergens meer over. Echter komt het wel eens voor dat om welke reden dan ook er zich een storing of probleem  voordoet. Gelukkig hebben wij hiervoor een telefonische helpdesk die voor veel problemen snel en helder een oplossing heeft. In geval van nood hebben we een storingsteam klaar staan die op werkdagen binnen 4 uur hulp kan biedt. Koffie is ervoor bedoeld om de dag fris mee te beginnen en om je gasten goed te kunnen ontvangen. Wij doen er daarom ook alles aan om jullie in deze koffievoorziening volledig te ontzorgen.

Verse bonen

Freeze dried

BONEN

Dat je met verse bonenkoffie de lekkerste koffie kunt zetten is bij de meesten wel bekend. Maar waarom?  Hoe komt het dat het zo belangrijk is dat de koffiebonen ongemalen en vers zijn?

Wij zullen dit kort proberen uit te leggen. Het malen van koffiebonen geeft een heerlijke geur. Deze geur komt vrij als de bonen worden blootgesteld aan zuurstof. Hoe langer de boon wordt blootgesteld aan zuurstof hoe minder de geur van de boon te ruiken zal zijn. Daarnaast heeft licht ook invloed op de versheid van de bonen, wanneer de koffiebonen in aanraking komen met licht oxideren de aromastoffen in de boon. De geur die je ruikt, is het gas dat in de boon zit en vervliegt. Dit klinkt allemaal best wel logisch. Maar toch heeft dit veel invloed op de versheid van de koffieboon. Koffiebonen worden daardoor niet voor niets in een laminaatzak verpakt met een zogeheten semipermeabel ventiel. Deze zak zorgt ervoor dat er geen licht de zak in kan. Het ventiel zorgt ervoor dat het gas wel uit de zak kan maar dat er geen zuurstof de zak in kan. Het gas dat tijdens, maar ook lang na het branden vrij komt moet wel uit de zak kunnen, anders zal de zak klappen. Bij het vermalen van de koffie gaat dit proces nog eens een stuk sneller. De optimale smaak van koffie is te proeven tot ongeveer vijftien minuten na het malen. Daarna gaat de kwaliteit van de koffie merkbaar achteruit. Het is dus van groot belang dat het kopje koffie gezet wordt vlak na het malen van de koffiebonen, zodat de aroma’s en de vetten die in de boon zitten niet vervliegen maar worden gevangen in een heerlijk kopje koffie. De aroma’s en de natuurlijke vetten die op dat moment vrijkomen geven de koffie die mooie crema-laag en die lekkere geur van vers gezette bonenkoffie.

Freeze dried

Freeze dried koffie in een notendop. Freeze dried koffie is eigenlijk vers gezette bonenkoffie, gemaakt van de beste bonen en de meest verse bonen die wij tot onze beschikking hebben.

Er wordt alleen van deze koffie een extractie gemaakt. De koffie wordt hierna gefilterd om de onoplosbare stoffen te verwijderen. Vervolgens laten we de koffie stollen om zo de hoeveelheid water te verminderen en de proportie vaste stoffen te vermeerderen. Het extract gaat hierna in een vriesdroog vacuüm tunnel met een temperatuur van zo’n -40 graden Celsius. Na deze fase houden we een product over dat bij aanraking met water terug in een vloeibare vorm komt. Waarom zo omslachtig? ”Nou”, het geeft het product verschillende voordelen. Zo is de houdbaarheid onwijs lang, aangezien vocht zorgt voor het bederven van veel producten. Dit product heeft 2% vocht waardoor de houdbaarheid zeer lang is. Verder heeft freeze dried koffie het voordeel dat je erg snel, veel koffie kunt zetten. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld met veel mensen tegelijk pauze hebt en iedereen binnen vijftien minuten lekkere koffie wil. Dit zal niet lukken met een verse bonen koffiemachine. Hierbij duurt het zetten van een kopje koffie gemiddeld 25 Seconden in tegenstelling tot freeze dried koffie waarbij het zetten van een kopje koffie gemiddeld 7 Seconden duurt. Daarnaast is freeze dried koffie erg efficiënt geproduceerd, zo zet je van 400 gram freeze dried koffie tussen 225 tot 275 koppen koffie. Doordat freeze dried koffie volledig oplost bij aanraking met water houd je geen rest product over. Dit is niet alleen heel efficiënt, maar ook erg handig. Omdat een freeze dried machine hierdoor weinig onderhoud nodig heeft. Dit alles maakt freeze dried een goed alternatief op verse bonen koffie wanneer je snel, veel koffie nodig hebt zonder al te veel onderhoud en dit tegen een gunstig tarief.

ZARANO APP

SIMPEL EN SNEL, DOWNLOAD DE ZARANO APP EN WIJ
MAKEN HET JE NOG GEMAKKELIJKER

Zarano blog

NIEUWS, TIPS & TRICKS

PROEVEN IS GELOVEN

WIJ DAGEN JE HIERBIJ UIT, VRAAG NU EEN GRATIS KOFFIEPROEVERIJ AAN BIJ JULLIE OP KANTOOR.