WAT IS JOUW FAVORIETE BLEND

POWERFUL RED

Onze Powerful Red heeft zijn naam te danken aan zijn volle en krachtige smaakprofiel. Deze blend is samengesteld uit de beste Robusta (20%) en Arabica (80%) bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika met hints van hout en noten. Powerful Red is een koffieblend die erg populair is in Nederland. Dit komt doordat de medium gebrande Robusta boon, die aan deze koffie is toegevoegd, net dat randje aan de koffie geeft waar veel Nederlanders gek op zijn.

BALANCED WHITE

De Balanced White is een topmelange met een perfecte balans tussen een volle smaak en lichtzoete afdronk. De aardachtige smaaktonen van mokka, pure chocolade, karamel en bessen geven de koffie een uitgebalanceerd smaakprofiel. Door de Arabica kwaliteitsbonen is de Balanced White een koffie die veel geschonken wordt in de horeca. Doordat de smaken van deze koffie zo soepel in elkaar overvloeien is deze koffie een heuse allemansvriend.

ELEGANT YELLOW

Fris en intens ineen. Laat je verrassen door de Elegant Yellow melange. Een sterke aromatische koffie met een lichtfrisse body en een intens karakter. Verrijkt met tonen van citrus, bessen en tropisch fruit voor een fris smaakprofiel. Elegant Yellow is een zeer hoge kwaliteitskoffie van 100% Arabica bonen en is daardoor ook een zogeheten specialty coffee. Een koffie met een sterk eigen karakter. Door zijn veelzijdigheid qua smaak is deze koffie een genot om te drinken.

Smaak

HOE ZIJN WIJ TOT DEZE MELANGES GEKOMEN

We nemen je een stukje mee in de wereld van onze koffies, iedere koffie bestaat uit een mix van verschillende type bonen. Door de juiste bonen samen te stellen krijg je een unieke koffie “blend”.  Het samenstellen van de bonen en het bepalen van de smaak noem je cupping. Koffie is afkomstig van de koffieplant, echter is deze plant niet zomaar te telen. In Nederland kunnen wij geen koffie telen, simpelweg omdat bij ons de temperatuur niet hoog en stabiel genoeg is. Er valt ook niet genoeg regen in ons kleine kikkerlandje. Dan zou je denken, waarom telen we deze koffieplant dan niet in een kas en maken we al deze criteria kunstmatig na. Nee, ook dat gaat helaas niet. Koffieplanten groeien alleen op een bepaalde hoogte. Zo groeit de Arabica boon alleen op hoogte tussen de 800 en 2000 meter en de minder gebruikte Robusta boon tot een hoogte van 800 meter. De hele koffiemarkt is daarom aangewezen op de zogeheten coffee belt ook wel de koffieriem genoemd. Deze coffee belt is goed zichtbaar op de afbeelding hiernaast. Rond de evenaar zie je een strook waar het telen van koffie uitermate geschikt is. De ongebrande groene bonen worden vervolgens verscheept naar onze koffiebranderij, waarbij we onze koffie blends op een medium branding branden om zo alle smaaknuances volledig tot hun recht te laten komen in onze drie samengestelde top koffies.

VERSE BONEN VS FREEZE DRIED

WAT IS NOU HET GROTE VERSCHil?

Verse bonen

Ga je voor verse bonen? Dan ga je voor kwaliteit, een ras echt natuurproduct. Wij zouden liegen als wij zouden zeggen dat je dit niet proeft. Hoe verser de koffie hoe lekkerder de koffie smaakt. Hoe sneller de koffie wordt gezet na het malen van de vers gebrande koffiebonen hoe meer smaak er in de koffie komt. Dus ben je een echte koffiedrinker en wil je jezelf maar vooral ook je gasten en/of je personeel de beste en lekkerste koffie aanbieden? Dan is een kopje versgemalen bonenkoffie voor jullie de beste keuze. Verse bonen koffie is tegenwoordig bijna een standaard geworden, zo drinken veel Nederlanders thuis ook al vers gemalen bonenkoffie. Dit zorgt ervoor dat de standaard van de kwaliteit van koffie sterk omhoog is gegaan. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat een goede kop koffie zorgt voor een productievere werknemer. Ruim 58% zegt meer plezier te hebben in zijn werk door een goede kop koffie en 60% zegt zelfs niet zonder een goede kop koffie te kunnen.

Freeze dried

Freeze dried koffie is het ideale product om compromissen te sluiten. Je wilt een goede kop koffie aanbieden maar je moet tegelijkertijd ook een groot aantal koppen koffie vullen in een korte tijd? Dit gaat je niet lukken met een verse bonen koffiemachine waar je gemiddeld 25-30 seconden nodig hebt om een kopje koffie te zetten. Met ons freeze dried product gaat dit wel, hier heb je gemiddeld al binnen 7 seconden een heerlijk kopje koffie. Ook heeft freeze dried koffie het bijkomende voordeel dat het voordeliger is en daarnaast heeft je koffiemachine duidelijk minder onderhoud nodig. Oploskoffie ook wel instantkoffie genoemd heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De smaakprofielen van Zarano zijn excellent te noemen en voor velen is het verschil in smaak, nadat de koffie een klein beetje is afgekoeld, niet tot nauwelijks meer te proeven. Dus wil je voordelig, snel en onderhoudsvriendelijk koffie drinken? Dan is freeze dried koffie van Zarano de beste keuze.

SNEL & FLEXIBEL

TEGENWOORDIG GAAT ALLES SNELLER EN GEMAKKELIJKER.
TIJDEN VERANDEREN EN WIJ LOPEN VOOROP.

ALL-IN-ONE-SERVICE

GEEN ALS-DAN MAAR GEWOON ALTIJD ALLES INCLUSIEF
WIJ HOUDEN HET GRAAG SIMPEL.

100% ONTZORGING

KOFFIE IS VOOR VELEN DE START VAN DE DAG,
MAAR JE WILT ER NIET DE HELE DAG MEE BEZIG TE HOEVEN ZIJN.

KENNISMAKEN

WIJ KOMEN GRAAG VRIJBLIJVEND BIJ JULLIE LANGS,
OM DE VOORDELEN VAN ONS CONCEPT UIT TE LEGGEN.

WELKE MACHINE PAST HET BESTE BIJ JULLIE

GROOT, KLEIN, SNEL OF VERFIJNT
KIES HIERONDER JOUW IDEALE KOFFIEMACHINE VOOR OP KANTOOR