Optime 12

COMPACT QUA MAAT, GROOTS IN SMAAK
Ben jij op zoek naar een koffiemachine die niet te groot is, gemakkelijk is in gebruik en subtiel is vormgegeven? De Animo Optime is dan de koffiemachine die je zoekt. De Optime is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een luxe uitstaling. Door de Italiaanse zetgroep maakt de Optime authentieke koffies, onder precies de juiste druk. Houd je van een stevige kop koffie of liever wat milder? Met de sterkteregeling zorg je dat de koffie precies zo sterk is als jij het wilt.

DE OPTIME

EN HET ZARANO CONCEPT

De Optime is de nieuwste  koffiemachine van Animo. Deze machine is een stuk compacter dan zijn concullega’s. De Optime is een product gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een erg fraaie afwerking. De Italiaanse zetgroep creëert een uitstekende kop koffie. De Animo Optime in het Zarano concept biedt een koffie totaal pakket waarbij je jezelf geen zorgen meer hoeft te maken over je koffievoorziening.  Een kwalitatief hoogwaardige koffiemachine van Nederlands fabricaat, samen met het op service gebaseerde koffie concept van Zarano. Hiermee kunnen wij je garanderen dat je koffie een serieuze upgrade krijgt.

De plaatsing, smaakafstelling en het installeren van de koffiemachine word altijd door onze eigen service monteurs uitgevoerd. Wij onderhouden de koffiemachine jaarlijks preventief. De maandelijkse levering van de afgesproken hoeveelheid koffie, thee, melk en suiker zijn gratis. Wij doen dit met ons eigen transport en mensen om het contact zo persoonlijk mogelijk te houden. Naast de koffiemachine en de service van Zarano heb je ook de keuze uit drie verschillende koffie blends. Drie totaal verschillende smaakprofielen zodat je er zeker van bent dat jullie ideale blend er bij zit. Onze service is flexibel, heb je een keer wat meer of wat minder koffie nodig? Geen probleem, wij passen ons graag aan. Wij zijn snel want wij kunnen deze Animo Optime standaard uit voorraad leveren.

Zarano the coffee company | een partner waar je op kunt bouwen.

 • Gratis levering
 • Flexibel
 • Direct leverbaar
 • Telefonische klantenservice
 • Gratis service en onderhoud
 • Direct hulp bij een storing

OPTIME 22

EEN ECHTE CAPPUCCINO ZET JE MET VERSE MELK
Wil je een stapje verder? Dan hebben wij de Animo Optime 22. Deze koffiemachine heeft een externe melkkoeler. Zo zet je met één druk op de knop een heerlijk cappuccino of latte macchiato. Doordat het gehele vers melksysteem extern is aangesloten is het onderhoud erg eenvoudig en hierdoor dus een fluitje van een cent.
play-icon-60px-hover

VERS MELK

STERKE KOFFIE, VERSE MELK
Dat je met verse melk de beste cappuccino's zet hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Maar het zetten van een cappuccino met verse melk is niet heel gemakkelijk. Of toch wel?

Met het vers melksysteem van de Animo Optime 22 is het zetten van een cappuccino kinderspel. Eén druk op de knop en je cappuccino is klaar. Doordat de melkkoeler een losse unit is die volledig opgaat in het design van de Optime is het voordeel dat je de machine erg eenvoudig kunt reinigen. Het reinginsproces word volledig aangestuurd door de software van de Optime 22 zodat je in dit proces precies weet wat je moet doen. Het zetten van de beste latte macchiato is nog nooit zo simpel geweest.

KOPJES WARMER

HOUD JE KOFFIE LANGER OP DE JUISTE TEMPERATUUR
Een goede kop koffie hoort warm te zijn. Door het schenken van een kop koffie in een koude porseleinen kop gaat er veel van deze warmte verloren. Te veel. Met deze kopjes warmer zijn je porseleinen kopjes altijd lekker verwarmt; zo koelt de koffie minder af en heb je een aangename kop koffie in de hand die standaard word verwarmt op de meest ideale temperatuur van 55 graden.

BEKERHOUDER

VOOR EEN NETTE WERKOMGEVING
Maak je gebruik van koffiebekers? Dan is het aan te raden om naast de koffieautomaat een bekerdispenser te plaatsen. Deze nieuwe bekerdispenser van Animo is voorzien van een ingenieus doseersysteem en biedt ruimte voor 150 koffiebekers. De koffiebekers trekt je met een minimum aan kracht eenvoudig uit de dispenser. Met deze bekerdispenser houd je de koffiecorner netjes en zorgt je voor een hygiënische werkomgeving voor je medewerkers, klanten en/of gasten.

OPTiME 12 VS OPTiME 22

WAT IS NOU HET GROTE VERSCHil?

De Optime 12 is in de basis de zelfde machine als de Optime 22. Maar zoals je hieronder kunt zien zijn er toch een paar verschillen. Zo heeft de Optime 12 een groter bonen canister (1200 gram). Daarentegen heeft de Optime 22 maar liefst twee bonen canisters van (600 gram). Ideaal als je twee verschillende smaak bonen in je koffiemachine wil kunnen aanbieden.  Beide machines zijn standaard uitgerust met een XL zetgroep, zodat de smaak van de koffie nog beter kan worden gepersonaliseerd. Ook kan je hierdoor het kop volume omhoog brengen; zo ben je ervan verzekerd dat je een volle kop koffie krijgt. De Optime 22 heeft als extra de mogelijkheid om de ingebouwde melk unit aan te sluiten op het speciaal ontworpen vers melksysteem van de Optime 22. Beide machines hebben een 360 graden design. Dit is erg fraai als je de koffiemachine midden in een ruimte wilt plaatsen. De Optime 12 is wel uit te breiden met de kopjeswarmer en bekerdispenser maar niet met het vers melksysteem. Deze is enkel geschikt voor de Optime 22. Het instant gedeelte is wel gelijk bij beide machines. Alle twee de machines hebben twee instant groepen voor 600 gram topping en 800 gram Cacao. Zo zet je de lekkerste chocolade melk of cappuccino’s.

Dus ga je voor de Optime 12 dan ga je voor een kwalitatief hoogwaardige koffie en maak je heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s met een topping product. Het voordeel hiervan is dat je minder onderhoud nodig hebt aan je koffiemachine. Ga je alleen voor het beste? En wil je een cappuccino aanbieden aan je personeel of gasten gemaakt van echt verse melk? Dan is de de Optime 22 de juiste keuze. Door het minimale onderhoud dat nodig is bij dit zetsysteem, is deze machine geschikt voor de zakelijke markt. Door de software is het dagelijks spoelen van het systeem voldoende om elke dag weer de lekkerste vers melk cappuccino’s of latte macchinato’s te serveren.

SPECIFICATIES OPTIME 12

 • GESCHIKT VOOR: Kopjes
 • AANTAL CANISTERS: 3 (Koffie, Topping, Cacao)
 • INHOUD CANISTERS: 1200 gram, 600 gram , 800 gram
 • INHOUD BOILER:  0,5 ltr. RVS element, droogkookbeveiliging
 • DISPLAY: 7 inch touchscreen
 • BREEDTE: 380 mm
 • DIEPTE: 515 mm
 • HOOGTE: 600 mm
 • MELKKOELER:  Geen

SPECIFICATIES OPTIME 22

 • GESCHIKT VOOR: Kopjes
 • AANTAL CANISTERS: 4 (2x Koffie, 1x Topping, 1x Cacao)
 • INHOUD CANISTERS: 2x 600 gram, 600 gram, 800 gram
 • INHOUD BOILER:  0,5 ltr. RVS element, droogkookbeveiliging
 • DISPLAY: 7 inch touchscreen
 • BREEDTE: 610 mm
 • DIEPTE: 515 mm
 • HOOGTE: 600 mm
 • MELKKOELER: 4 liter. incl. ingrediëntenbak

BEKIJK OOK EENS ONZE KOFFIE BLENDS

EEN GOEDE MACHINE VERDIEND EEN GOEDE KWALITEIT KOFFIE

ONZE KOFFIEMACHINES

ONZE MACHINES STAAN DAG IN DAG UIT VOOR JE KLAAR