ONDERHOUD

Kies je machine hieronder en wij leggen het onderhoud stap voor stap uit.

ZARANO|iE3

De Zarano iE3 is een erg gebruiksvriendelijke koffiemachine. Veel van het onderhoud zit standaard in de software ingebouwd. Deze software neemt je aan de hand mee door het onderhoud proces. Elke koffiemachine heeft zowel dagelijks als wekelijks onderhoud nodig. Heb jij een Zarano iE3, bekijk dan hier stap voor stap wat voor onderhoud deze machine nodig heeft.

ZARANO|INSTANT

De Zarano Instant is een erg onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Maar elke koffiemachine heeft ook een stukje handmatig onderhoud nodig. Zo ook deze koffiemachine. Heb jij een Zarano Instant koffiemachine, bekijk dan hier stap voor stap wat voor onderhoud deze machine nodig heeft.

ZARANO|iST SERIE

De Optivend is een een freeze dried machine. Qua onderhoud is het voordeel hiervan dat deze machine maar heel miniaal onderhoud nodig heeft. Het spoelen en reinigen wordt software matig aangestuurd. Maar elke koffiemachine heeft ook een stukje handmatig onderhoud nodig. Zo ook deze Optivend. Bekijk hier de instructie video’s voor zowel het dagelijks, wekelijks als maandelijks onderhoud.

ANIMO|OPTIME

De Optime is een erg gebruiksvriendelijke koffiemachine. Veel van het onderhoud zit standaard in de software ingebouwd. Deze software neemt je aan de hand mee door het onderhoud proces. Elke koffiemachine heeft zowel dagelijks als wekelijks onderhoud nodig. Heb jij een Animo Optime 12 of 22? Bekijk dan hier stap voor stap wat voor onderhoud deze machine nodig heeft.

ZARANO|iE2

Wij zijn momenteel druk bezig met het maken een uitgebreide handleiding voor de dagelijkse en wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor de Zarano iE2. Mocht je nu toch hulp nodig hebben bij de reiniging van je iE2? Bel, mail of chat met ons via de live chat op de website en wij helpen je graag stap voor stap verder.

 

Bel: 088 078 78 78

Mail: service@zarano.nl

ZARANO|iE3 FRESK MILK

Wij zijn momenteel druk bezig met het maken een uitgebreide handleiding voor de dagelijkse en wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor de Zarano iE3 FRESH MILK. Mocht je nu toch hulp nodig hebben bij de reiniging van je iE3 FRSH MILK? Bel, mail of chat met ons via de live chat op de website en wij helpen je graag stap voor stap verder.

 

Bel: 088 078 78 78

Mail: service@zarano.nl