WAAROM ZIJN WIJ ZARANO BEGONNEN?

Wij Nederlanders zijn op het gebied van koffiedrinken grootgebruikers te noemen. Op Finland na zijn wij het land waar de meeste koffie wordt gedronken. De laatste jaren zijn wij Nederlanders ook steeds meer eisen aan de smaak van de koffie gaan stellen. Dit vinden wij een mooie verandering en hier zien wij ook onze kansen. De grote Nederlandse koffieproducenten die tot op heden de zakelijke koffiemarkt bedienen zijn naar onze mening uit de tijd en te stoffig. Wij doen dit anders. Overzichtelijk, simpel, helder en transparant. Met snelle levering, persoonlijk contact en veel kleur. En met een jong team dat openstaat voor nieuwe ideeën. Het serviceniveau is bij ons opgetrokken tot het niveau dat wij Nederlanders tegenwoordig gewend zijn bij het kopen van een wasmachine of als je internet niet goed werkt. Zarano is een partner waar je op kunt bouwen. Middels onze realtime planningstool zijn wij instaat om van minuut tot minuut te schakelen om zo altijd snel te kunnen reageren op de vraag van de klant. Wij bevoorraden periodiek op vooraf afgesproken tijden, zodat je jezelf nooit meer zorgen hoeft te maken over je koffie voorziening. Of wil je liever flexibel worden bevoorraad? Ook dat is bij ons geen probleem. Geef je bestelling telefonisch door of stuur ons een mail en je hebt vaak dezelfde dag nog je bestelling op kantoor.

Waarom ingewikkeld doen als het ook simpel kan? Tegenwoordig zijn er honderden verschillende koffieblends op de markt waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ook op het gebied van zakelijke koffiemachines is het vaak een grote zoektocht. Welke machine is nou het beste voor onze organisatie? Hoe meer keuzes er zijn hoe lastiger het vaak is om een goede keuze te maken. Maar zijn al die keuzes wel nodig? Wij vinden van niet. Daarom hebben wij het Zarano concept zo simpel en overzichtelijk mogelijk gemaakt. Drie koffieblends met drie duidelijke kleuren en onderscheidende smaken die aansluiten bij de behoeften van de markt. Wij hebben gekozen voor twee koffievarianten: Verse bonen en freeze dried koffie. Op deze manier kunnen wij de volledige markt voorzien van heerlijke koffie. Per type koffie hebben wij twee koffiemachines, een groot en een klein formaat. Hoe simpel kan het zijn? Wij kunnen het zo simpel maken omdat wij weten met wie wij samenwerken. Onze koffiemachine leverancier ”Animo” heeft ruim 70 jaar ervaring. Dit Nederlandse bedrijf heeft, net als wij, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met Animo staan wij sterk en kunnen wij het serviceniveau behalen wat wij aan onze klanten willen aanbieden. Wij brengen het perfecte koffieconcept naar het bedrijfsleven.

HET ZIT IN ONZE MENSEN

EN EEN POSITIEVE VIBE GEEF JE DOOR

VIBE

Wij zijn jong, fris en staan open voor nieuwe ideeën. We houden van innovatie en gaan obstakels niet uit de weg. Wij luisteren goed naar de wens van onze klanten. Positiviteit, wij zijn positief ingesteld. Zo kijken wij vooral naar nieuwe invalshoeken, hoe kunnen we dingen beter, sneller, efficiënter of leuker maken. Een positieve vibe geef je door en dat is waar wij goed in zijn geworden. Zelf vinden we het erg leuk om onszelf te ontwikkelen. Dit doen we door ons volledige team te betrekken bij brainstormsessies om zoveel mogelijk feedback te ontvangen. Het is voor ons een uitdaging om onze mensen zo breed en goed mogelijk op te leiden zodat wij uit ieder teamlid het beste kunnen halen.

Iedereen heeft kwaliteiten en ambities maar we moeten ze wel benutten. Wij proberen daarom onze medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden en te kijken waar de ambities en groei mogelijkheden liggen. Wij zijn van mening dat als ons personeel plezier heeft in zijn werk en ambitie heeft om te groeien in zijn of haar functie, dan is dit de beste reclame die er is. Want dit straalt ons personeel uit bij onze klanten en ons personeel gaat ook nog eens met dit gevoel naar huis. Een goede werkomgeving en leuke collega’s dragen zeker ook bij aan de vibe die wij bij Zarano gewend zijn. Er zijn tijden van werken en tijden van ontspannen. Vaak ontstaan de beste ideeën dan ook tijdens een potje tafelvoetballen of een spannende airtable match.

REALTIME PLANNING

EFFICIENT VAN MINUUT TOT MINUUT

PLANNING

Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd, je kent het wel. Overal zie je dit soort teksten en veel mensen hechten hier tegenwoordig veel waarde aan. Wij begrijpen dat. In de zakelijk dienstverlening zie je dit soort teksten nog een stuk minder. Waarom? Dat weten wij eigenlijk niet precies. Dit heeft waarschijnlijk te maken met contracten en lange looptijden. Je ziet vaak dat het serviceniveau dan niet meer de topprioriteit heeft. Wij zien dit anders en zijn van mening dat service altijd topprioriteit moet hebben. Dus bestel je bij ons een zak koffie of een paar dozen koffie? Wij bezorgen je bestelling gratis dezelfde werkdag nog of uiterlijk de volgende dag met onze eigen chauffeurs. Doormiddel van onze realtime planningstool kunnen wij deze belofte nakomen.

Onze online planners kunnen realtime zien waar onze chauffeurs zich bevinden en op basis van de binnenkomende bestellingen worden de orders direct bij de chauffeurs op de route toegevoegd. Enkel en alleen hierdoor kunnen wij vaak al dezelfde dag leveren. Ook bieden wij de mogelijkheid om periodiek te bevoorraden. Dit doen wij door te meten wat het koffieverbruik is van een bedrijf en op basis van deze gegevens maken wij een maandplanning. Hierdoor zijn wij altijd op tijd met het aanvullen van de koffie. Dit zorgt ervoor dat je zelf nooit meer hoeft te twijfelen of er nog wel genoeg koffie, thee, melk of suiker is. Want wij nemen in dit geval je zorgen rondom je koffievoorziening uit handen.

ONTZORGING

MIJN MISSIE IS OM JOU TE ONTZORGEN

SERVICE

Service zoals service is bedoeld. Een koffiemachine heeft onderhoud nodig, dat is niet nieuw. Maar wij maken geen onderscheid in onze service. Elke machine die wij uitleveren krijgt de Zarano service die de machine nodig heeft. Ook als je al een machine hebt en ervoor gekozen hebt om onze Zarano koffie te gaan drinken. Wij nemen dus ook het onderhoud van je huidige koffiemachine uit handen. De service van Zarano staat voor: geen zorgen en een machine die altijd klaar staat om een heerlijke kop koffie te zetten. Door onze telefonische klantenservice kunnen wij vragen en problemen vaak al direct oplossen. Mocht er nou onverhoopt toch een storing zijn die wij telefonisch niet kunnen verhelpen, dan staat er altijd een serviceteam voor je klaar dat op werkdagen binnen 4 uur op locatie hulp biedt.

Wat houd deze Zarano service precies in? Bestel je een koffiemachine bij Zarano dan komen wij deze koffiemachine plaatsen, aansluiten en stellen wij de koffie zo in zoals jullie hem lekker vinden. Jaarlijks krijgt de koffiemachine een preventieve schoonmaak en onderhoudsbeurt. Hierbij vervangen wij het waterfilter en de rubberen O ringetjes. Zo kan de machine er weer een jaar zorgeloos tegenaan.

Daarnaast is de bevoorrading van onze koffie ook altijd gratis en persoonlijk, want wij bevoorraden met onze eigen chauffeurs. Tijdens de bevoorrading kijken wij altijd even of de koffiemachine goed wordt bijgehouden om zo mogelijke problemen preventief voor te zijn.

WIJ WERKEN SAMEN ALS EEN TEAM

SAMEN MAKEN WIJ HET VERSCHIL